Blog

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin Gisteren mocht ik in een prachtige natuurlijke tuin knippen en snoeien! Dit soort tuinen hebben een zeer grote aantrekkingskracht op mij. De verschillende bloemen en veelzijdigheid aan insecten is prachtig! In de natuurlijke tuin bestaat “onkruid” ook eigenlijk niet het is maar dat u het weet! Bekijkt u de foto’s heel iets anders dan strak en modern!

Pijpen buigen

Pijpen buigen

Pijpen buigen Soms doe je als hovenier wel heel vreemd werk namelijk pijpen buigen! Twee dagen lang mocht ik assisteren bij het buigen van metalen buizen. Als hovenier doe ik toch liever wat anders. Om een indruk te geven hoe dat gaat heb ik een paar foto’s gemaakt.

Border en bakken

Border en bakken

Border en bakken Onlangs heb ik een nieuwe borderrand geplaatst met blokken van ongeveer 10x10x40 cm. Een leuk klusje in een mooie wijk! Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Riolering

Riolering

Riolering Soms kom je wat tegen. En dit keer met de riolering! Doordat er een worteltje via de drainage in de hoofdafvoer is gegroeid is deze compleet dicht gaan zitten. Ik laat de foto’s voor zich spreken, dit heb ik nog niet eerder mee gemaakt!

Momenteel niet beschikbaar

Momenteel niet beschikbaar

Momenteel niet beschikbaar Sorry, ik ben momenteel niet beschikbaar. Dit komt omdat ik momenteel aan het werk ben. Echter mag u altijd contact met mij opnemen.