Blog

Featured
Open sollicitatie

Open sollicitatie

F. Sol Verl. Berkenlaan 11 9663 GC Nieuwe Pekela Nieuwe Pekela, 27-12-2017 Betreft: Open sollicitatie   Geachte heer, mevrouw, Met deze open sollicitatiebrief wil ik graag solliciteren naar een mogelijke vacature als vakbekwaam hovenier bij uw hoveniersbedrijf. Het lijkt mij geweldig om bij een all-round hoveniersbedrijf te werken waar ik alle voorkomende werkzaamheden kan en mag verrichten. Als vakbekwaam hovenier draai ik mijn hand niet om voor: tuinonderhoud, bestrating, tuinaanleg (compleet), schuttingen plaatsen, zelfs riolering aanpassen of vernieuwen, enzovoort. Ik…

Read More Read More

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin Gisteren mocht ik in een prachtige natuurlijke tuin knippen en snoeien! Dit soort tuinen hebben een zeer grote aantrekkingskracht op mij. De verschillende bloemen en veelzijdigheid aan insecten is prachtig! In de natuurlijke tuin bestaat “onkruid” ook eigenlijk niet het is maar dat u het weet! Bekijkt u de foto’s heel iets anders dan strak en modern!

Pijpen buigen

Pijpen buigen

Pijpen buigen Soms doe je als hovenier wel heel vreemd werk namelijk pijpen buigen! Twee dagen lang mocht ik assisteren bij het buigen van metalen buizen. Als hovenier doe ik toch liever wat anders. Om een indruk te geven hoe dat gaat heb ik een paar foto’s gemaakt.

Border en bakken

Border en bakken

Border en bakken Onlangs heb ik een nieuwe borderrand geplaatst met blokken van ongeveer 10x10x40 cm. Een leuk klusje in een mooie wijk! Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Riolering

Riolering

Riolering Soms kom je wat tegen. En dit keer met de riolering! Doordat er een worteltje via de drainage in de hoofdafvoer is gegroeid is deze compleet dicht gaan zitten. Ik laat de foto’s voor zich spreken, dit heb ik nog niet eerder mee gemaakt!