Blog

#trotsopdeboer

#trotsopdeboer

No farmers, no food! Alles moet worden gecontroleerd, je hebt geen privacy meer… tijd voor actie!De tijd van praten (#betuttelingsmaatschapij) is voorbij! GENOEG IS GENOEG!

Mijn tuin in mei 2019

Mijn tuin in mei 2019

Mijn tuin in mei 2019 laat weer frisse groei van struiken en planten zien. Er staan een aantal planten en struiken in bloei maar andere zijn al uitgebloeid. Ik beperk de werkzaamheden in mijn tuin! Werkzaamheden in mijn tuin in mei Het meeste werk laat ik over aan de natuur! Zogenaamde onkruiden krijgen daardoor een kans maar door mulchen beperk ik de onkruidgroei. Wel is er onderhoud nodig in de vorm van snoeien, de ligusterhaag en de boom en heesters…

Read More Read More

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin

Natuurlijke tuin Gisteren mocht ik in een prachtige natuurlijke tuin knippen en snoeien! Dit soort tuinen hebben een zeer grote aantrekkingskracht op mij. De verschillende bloemen en veelzijdigheid aan insecten is prachtig! In de natuurlijke tuin bestaat “onkruid” ook eigenlijk niet het is maar dat u het weet! Bekijkt u de foto’s heel iets anders dan strak en modern!

Pijpen buigen

Pijpen buigen

Pijpen buigen Soms doe je als hovenier wel heel vreemd werk namelijk pijpen buigen! Twee dagen lang mocht ik assisteren bij het buigen van metalen buizen. Als hovenier doe ik toch liever wat anders. Om een indruk te geven hoe dat gaat heb ik een paar foto’s gemaakt.

Border en bakken

Border en bakken

Border en bakken Onlangs heb ik een nieuwe borderrand geplaatst met blokken van ongeveer 10x10x40 cm. Een leuk klusje in een mooie wijk! Klik op de afbeelding voor een groter formaat.