Open sollicitatie

Open sollicitatie

F. Sol
Verl. Berkenlaan 11
9663 GC Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela, 27-12-2017

Betreft: Open sollicitatie

 

Geachte heer, mevrouw,

Met deze open sollicitatiebrief wil ik graag solliciteren naar een mogelijke vacature als vakbekwaam hovenier bij uw hoveniersbedrijf.

Het lijkt mij geweldig om bij een all-round hoveniersbedrijf te werken waar ik alle voorkomende werkzaamheden kan en mag verrichten.

Als vakbekwaam hovenier draai ik mijn hand niet om voor:

  • tuinonderhoud,
  • bestrating,
  • tuinaanleg (compleet),
  • schuttingen plaatsen,
  • zelfs riolering aanpassen of vernieuwen,
  • enzovoort.

Ik heb meer dan vijftien jaren ervaring als hovenier en heb al vele werkzaamheden verricht, het werk is mij zeker niet vreemd.

Momenteel ben ik actief als vrijwilliger bij de dierenweide in Nieuwe Pekela. Daar verricht ik allerlei werkzaamheden zoals het bezoekersterrein als ook de dierenverblijven netjes en schoon houden.
Daarnaast draai ik ongeveer 5x per jaar een week voerdienst. Dit staat echter een betaalde baan niet in de weg omdat het zoals gezegd op vrijwillige basis is.

Ik heb mijn cv bijgevoegd voor meer informatie over mijn opleiding en werkervaring. Graag zou ik de functie en mijn achtergrond graag verder met u bespreken tijdens een persoonlijke ontmoeting.
Verder ben ik ook telefonisch en per e-mail beschikbaar, voor het geval u nog vragen hebt over deze open sollicitatie of over mijn cv.

Met vriendelijke groet,

Erik Sol
06-31568542

Met dit formulier kunt u snel contact opnemen.

Comments are closed.